Navigace

Informace e-mailem

Novinky e-mailem

Fotogalerie

Náhodný výběr z galerie

Náhodný výběr z galerie

Nejstarší a nejnovější model představený na této výstavě.

Obsah

Adventní a vánoční kuchyně našich babiček a prababiček X.   9. - 10. 12. 2011

Derniéra ochutnávky adventních a vánočních jídel z kuchyní našich předků proběhla v pátek a v sobotu. Tento poslední ročník, který se nemohl loni konat, nabídl výběr z jídel, která Vám nejvíce chutnala v předcházejících devíti ročnících. Ochutnat jste mohli kaštanovou pěnu, hubník či smažené žáby po francouzsku, kančí kýtu se šípkovou omáčkou anebo smažené jablkové knedlíky.

 
Přílohou vstupenky byl receptář. Za vstupné 80,-Kč jste ochutnali 13 jídel včetně cukroví a také jste mohli zhlédnout vánoční výstavu věnovanou postavám Adventu.

Stránka

  • 1

Příprava

Příprava

Hubník

Hubník

Švestková polévka

Švestková polévka

Smažené žáby po francouzsku

Smažené žáby po francouzsku

Studenti SOŠ a SOU Neratovice

Studenti SOŠ a SOU Neratovice

Nejprve jednu z polévek

Nejprve jednu z polévek

Na poslední ochutnávce byl sál stále plný

Na poslední ochutnávce byl sál stále plný

Spokojení návštěvníci

Spokojení návštěvníci


Stránka

  • 1